Contact webmaster mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klachten bezorging mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen over facturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oplage en verspreidingsgebied Anselbode
De Anselbode verschijnt elke maandagmiddag in een oplage van 4200 exemplaren. Het verspreidingsgebied is Eygelshoven/Hopel, Rimburg (320 exemplaren) en het aan Eygelshoven grenzende deel van Haanrade (175 exemplaren) en de wijken Bosberg/Vink (tot aan de brug: 200 exemplaren.

De Anselbode wordt tevens ter inzage en om mee te nemen neergelegd in de bibliotheek, verzorgingsinstelling de Laethof, diverse horecagelegenheden en winkels. De Anselbode wordt tevens digitaal verspreid via de website anselbode.com, de Facebookgroep Anselbode en aan alle leden van het College, de Raad en de diverse Commissies van de gemeente Kerkrade.